1 ianuarie 2017

Ganduri de inceput de 2017 - blog resuscitat

Au trecut ani de cand n-am mai scris pe blog, dar l-am lasat cu gandul ca intr-o zi voi reveni.

Poate e doar o zvacnire de inceput de an...cand ne propunem sa facem o multime de lucruri de care nu am avut timp, sau energie,  sau pur si simplu ne lasam purtati de curgerea cotidianului si ne adincim in albia rutinei zilnice.

Cert e ca mi-am adus aminte ca mi-a facut bine comunicarea asta virtuala prin intermediul blogului, ca mi-am limpezit de multe ori gandurile, ca am intuit oameni minunati in spatele paginilor scrise sau imaginilor postate. Si am simtit ca mi-era dor de vechiul meu blog.

Surpriza ca dupa atata inactivitate am gasit comentariul lui Catalin.. Nu, nu o sa-mi uit pasiunea pentru fotografie ce am descoperit-o odata prin intermediul blogului.. m-am regasit odata cu ea.
Si poate o sa vorbesc mai mult in imagine decat in cuvinte...sau uneori o sa tac si o sa privesc doar,
insa sunt aici si ma bucur sa va regasesc!

5 comentarii:

  1. A renunța este cel mai ușor, însă a merge înainte îți îmbogățește experienta de viata, iar drumul spre viitor provoacă imaginatia.
    La multi ani!

    RăspundețiȘtergere
  2. Foarte frumos �� An nou fericit!

    RăspundețiȘtergere
  3. Acum, in 2018, subscriu la cea spus Catalin mai sus. Si eu revin pe blog dupa absenta de ani. Bine ai revenit :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Promit să împărtășesc această mărturie în întreaga lume, când iubitul meu se întoarce la mine și astăzi îi mulțumesc sincer lui DR WHITE, pentru că a adus bucurie și fericire relației mele și familiei mele. Vreau să vă informez că există un vrăjitor adevărat. Nu am crezut niciodată în toate aceste lucruri până nu mi-am pierdut iubitul, am avut nevoie de ajutor până când l-am găsit pe Dr. WHITE, un mare jucător de vrăji, iar el a aruncat o vraja de dragoste asupra mea și m-a asigurat că îl voi recupera pe iubitul meu în 2 zile după aruncând vraja, 2 zile mai târziu, telefonul meu a sunat și atât de șocant iubitul meu nu m-a sunat în ultimele 3 luni. Și-a cerut scuze pentru inima frântă și a spus că este gata să fie coloana mea vertebrală pentru tot restul vieții sale alături de mine. Dr. WHITE l-a eliberat pentru a ști cât de mult îl iubesc și cât de mult îl vreau. Și a deschis ochii pentru a-și imagina cât de mult împărțim împreună. În timp ce scriu această mărturie acum, sunt cea mai fericită fată de pe pământ. Dr. WHITE vă poate ajuta, de asemenea. Trimite-i un e-mail la: (wightmagicmaster@gmail.com) sau WhatsApp-ul său la +17168691327

    RăspundețiȘtergere

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails