21 februarie 2011

VOLTAJ - I wanna be free



Se pare ca ideea libertatii apare destul de mult in muzica actuala..si asta spune ceva.
Si tocmai am aflat ca "rost" :) in latina "rost" inseamna deschidere - spatiu. Interesant..e ca atunci cand te gandesti la rost iti vine un minte un sens..un tel..un drum de urmat..de la care sa nu te abati..ceva limitat. Deschiderea, spatiul..ma duce cu gandul la libertate. Paradoxal pare..insa cred ca aici e cheia..numai ...gasindu-ti rostul in viata..chiar daca pare limitativ din punct de vedere fizic..vei gasi acea libertate interioara. Asa ca nu tocmai aiurea a spus cine a spus "sa sadesti un pom..sa faci o casa..sa cresti un copil". Aceasta expresie semnifica o implinire pe mai multe planuri..si astfel un anumit echilibru. Nu cred ca trebuie luate mot-a-mot ..cu siguranta ca se pot gasi si alte rosturi..ideea este sa nu ne simtim fara rost in haosul acesta existential . Pana la urma rostul nostru si libertatea sunt legate de ceea ce scrie pe tricoul fetei din videoclip - LOVE  :)

2 comentarii:

  1. Nu stiu fly cine cum si cat de liber ar vrea sa fie intr-o asemenea lume, dar eu as vrea sa ascult si sa ma confund cu alta piesa deosebita de a lor: "Dematurizarea"
    :)

    RăspundețiȘtergere
  2. @Joker...am eu senzatia ca cei prea maturi sau maturizati prea devreme nici nu asculta, nici nu ar putea intelege mesajul :)

    RăspundețiȘtergere

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails