26 mai 2010

Weekend la Brasov

      Mi-a fost dor de Brasov, orasul unde mi-am petrecut anii studentiei, asa ca weekend-ul trecut am reusit sa dam o fuga pana acolo. In drum am admirat Fagarasii ce se zareau ca o naluca, desprinsi parca din alte lumi. Am incercat sa prind cateva cadre, in ciuda descurajarilor din stanga mea, obiective de altfel: " - Ce tot fotografiezi acolo cu amaratul ala de aparat?!; - Ma antrenez pentru cand o sa am unul calumea (adica un SLR, DSLR ceva), fu raspunsul meu prompt!" Asa ca fotografiile mele de pe blog sunt de antrenament si doar asa, pentru sufletul meu, din care mai torn cate o picatura pe blog. 









   Timpul a fost scurt si vremea nefavorabila, fiind anuntat cod galben, asa ca nu ne-am incumetat sa urcam nicaieri, am facut doar o plimbare prin centrul Brasovului, unde n-am fotografiat prea mult din pana de acumulator. Am mai admirat norii  si copacii rascoliti de vantul naravas, am fost sa vedem si patinoarul  cel nou de 12 mii de euro. Insa o sa mai fie fotografii din Brasov facute in anii trecuti..intr-o alta postare.



6 comentarii:

  1. Eu prin Brasov am fost mai mereu in trecere; orasul e frumos si merita multa atentie.
    Imi place mult poza a 7 a, si cea cu muntii, desigur.

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu contează cu ce şi cât de profi faci pozele, contează că le faci din suflet :) şi sunt de-a dreptul superbe!
    PS - nu uit de leapşă ;) cât de curând mă adun şi execut :)

    RăspundețiȘtergere
  3. @tetris, ne plac cam aceleasi lucruri:). O sa caut poze si pentru leapsa.

    RăspundețiȘtergere
  4. @Rontziki, multumesc. Vad fotografii profi asa frumoase pe bloguri si mi se face pofta :). Cu leapsa te inteleg, sa tot ai asa absente motivate de pe blog (Venetia 8-> )

    RăspundețiȘtergere
  5. Si pentru mine, Brasovul este unul din locurile aproape de sufletul meu, mai ales ca am si rude dragi acolo. Sper sa-l vizitez mult mai des pe viitor.
    Si eu as fi fotografiat Fagarasii, exact ca si tine!... :)

    RăspundețiȘtergere

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails