8 februarie 2010

Alba Iulia scaldata in soare de iarna

8 comentarii:

  1. E frumos, asa cum sunt si alte orase, doar ca sunt multe frumuseti cu care ne obisnuim, si trecem pe langa ele fara sa le mai observam, preocupati de grijile cotidiene.

    RăspundețiȘtergere
  2. Buna! Frumoasa pagina! Am intrat sa-ti raspund la comment. Nu, nici eu nu fac parte dintr-o elita. Daca as fi facut, probabil as fi infaptuit multe. Numesc roman de rand pe omul cel mai nesimtit...cel care e intr-o vesnica nepasare si singurul lui gest e sa ridice din umeri si sa se strambe. E cel care vrea sa iasa in evidenta...sa se laude, sa arate ca e cineva, ca face, ca drege, ca se imbraca bine, ca miroase bine, ca stie ce e luxul...cand de fapt...in spatele acestora se ascunde prostia si nepasarea.

    RăspundețiȘtergere
  3. Mereu incearca sa para ce nu este in realitate. Incearca sa epateze si sa umileasca...Problema n-ar fi chiar asa de grava...daca oamenii astia nu ne-ar conduce. Udrea, de ex., isi cumpără cizme cu atatea zerouri incat cu greu pot face transformarea din euro in Ron...si turismul de care 's-a ocupat' pana acum e la pamant. Becali are o masina luxoasa...dar nu stie sa vb corect si e o prezenta care creeaza repulsie. Vanghelie nu stie sa conjuge un verb la indicativ prezent si e primar...Moni nu stie sa se comporte si e 'mare' Doamna in societate...uite astia sunt romani de rand...desigur exista si 'in paturile' inferioare...personaje chinuite de prostie...care nu au aflat ca treningul Puma nu se asorteaza cu bijuterii grele din aur...

    RăspundețiȘtergere
  4. Multumesc de vizita Laura! E adevarat, sunt destule exemplare de genul asta, iar exemplele care le-ai dat sunt foarte elocvente in acest sens. Imi place sa cred totusi ca romanul de rand are totusi mai multa decenta si bun-simt. Sunt convinsa ca la multi oameni simpli gasesti mai multe calitati decat la personajele sus-amintite. Insa valorile noastre se pare ca stau cu susul in jos..

    RăspundețiȘtergere
  5. Frumoase imagini ! De ce nu-ti faci un cont pe Flickr ? http://www.flickr.com/ ... e al yahoo-ului. Te loghezi cu adresa si parola de mail de pe yahoo. Si pe urma iti incarci pozele pe blog de acolo. :)

    RăspundețiȘtergere
  6. Multumesc pheideas! Stiu de Flickr, o sa fac o selectie de fotografii si acolo, intr-o zi...cu soare :) Imaginile astea le-am captat cu gandul de a le pune pe blog..intr-o plimbare relaxanta pe ger:)

    RăspundețiȘtergere

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails