10 ianuarie 2010

Post Christmas









Au trecut si sarbatorile de iarna..Care ne-au rupt poate putin din rutina..Cum n-am mai reusit sa scriu pe blog, am mai intrat doar cat sa citesc ce a-ti mai scris…imi astern acum ganduri si impresii legate de sarbatori.

O sa incep cu ceea ce imi place cel mai mult cand vine Craciunul…sa impodobesc bradul. Nu a trecut nici un an fara brad de Craciun…si nu a trecut un an fara sa iau macar un glob sau ceva nou. Apropo de globuri..m-am amuzat copios cand impodobeam bradul impreuna cu fiul meu si-mi tot zicea:  “uite mami…punem si blogul asta”..”mai sunt niste bloguri”..il corectam “globuri” dar tot l-a bloguri ajungea…pesemne ca s-a molipsit de la mine :)). Apoi imi place sa pregatesc cadouri..de obicei le iau din timp..pentru toata lumea (inclusiv pentru mine :)) Ce minunat e sa vina Mosul, emotiile acelea de copil, surpriza! A prins istetul meu de undeva ideea ca se fac cadouri de Craciun si, pe langa cadourile pe care le astepta de la  Mosul, m-a intrebat daca ii fac si eu cadou de Craciun :). I-am explicat ca se fac cadouri numai la cine nu mai reuseste Mosul sa ajunga, in special oamenii mari, ca sa nu fie tristi ca n-au primit si ei cadou. Cea mai mare bucurie a fost anul trecut ..cand, chiar inainte de Craciun, pe data de 23 decembrie, am reusit sa vin acasa de la spital cu 2 minuni mici – ajunsesera in sfarsit la impresionanta greutate de 2 kilograme.


Ce nu-mi place de sarbatori e legat de mancare…ca trebuie sa fie multa , de multe feluri…sa te indopi de parca ti-ar fi frica sa nu suferi cumva anul ce vine de foame.  E drept ca am si ceva personal cu mancarea…mai ales daca e buna si dulce…mi-e asa ciuda pe ea..ca o mananc de ciuda :)).


O alta mare bucurie a sarbatorilor sunt intalnirile cu prietenii, ne-am facut de vreo 10 ani un grup de cateva familii..mergem cu colindul..ne vizitam…daca nu reusim sa ne vedem prea des pe parcursul anului, cu siguranta de sarbatori incercam sa ne intalnim...As scrie mai mult despre asta, dar...acum.. mi se opresc cuvintele...  

5 comentarii:

  1. Simpatici sunt cei doi micuti! Sa fie sanatosi si sa se faca mari si voinici!
    Trebuie sa fie foarte frumos in grupul vostru de prieteni. Poate ne mai povestesti despre baietelul tau, pare simpatic foc!

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumesc mult, sunt de fapt doua micute :). Iar despre baiat cu siguranta o sa mai povestesc...ma uimeste de multe ori cu replicile lui..stiu deja foarte multe generatiile astea..iar uneori vad aspecte pe care noi le ignoram.

    RăspundețiȘtergere
  3. Da, sunt in rosu, trebuia sa-mi dau seama :)
    Uneori am impresia ca tot ce am invatat noi s-a transmis cumva la copiii nostri.

    RăspundețiȘtergere
  4. Ce fetite dragalase!!!Si ce brad frumos!!!In timp ce citeam...ma vedeam pe mine...nici un an fara brad sau fara sa cumpar ceva nou pentru impodobit...fiul meu,minunandu-se de globuri,de culori,de,lumini!Ador Craciunul!!Felicitari pentru blog!

    RăspundețiȘtergere
  5. Multumesc judy :)! Se pare ca baietii nostri sunt de aceiasi varsta. Delicios blogul tau :).

    RăspundețiȘtergere

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails