26 iunie 2012

C'est la vie!



De multe ori spunem cu resemnare, cu tristete dar si cu intelepciunea acceptarii:....C'est la vie! O oarecare detasare ne ajuta sa mergem inainte, sa privim in departare cu gandul ca viata asta are un sens..si ca din  toate incercarile prin care trecem trebuie sa invatam ceva..

2 comentarii:

  1. :)
    Sarut'mana, Fly!
    Bucurie sa te revad in cibergspatiu.
    hm...
    cred ca am gasit modalitatea de a ne consola: "viata asta are un sens... si ca din toate incercarile prin care trecem trebuie sa invatam ceva.."
    Sens are viata, intr'adevar, insa nimeni nu stie daca ceea ce invatam in viata ne mai foloseste si dupa viata.
    :)
    Nimeni nu s-a intors sa ne spuna daca i-au folosit experientele bune/rele "dincolo"...
    :)
    Las la portita... rochita randunicii si o imbratisare maaaaaaaaare.
    Bucurie, sanatate si-mpliniri tie si familiei tale.

    RăspundețiȘtergere
  2. @andrei, ma bucur si eu! Ceea ce am spus poate parea un cliseu..insa sunt momente cand chiar simti aceste cuvinte. Par o consolare atunci cand iti sunt spuse..si nu crezi intr-adevar in ele ..mi s-a intamplat si mie sa le aud si sa mi se para la momentul acela un fel de "bla-bla" si sa zic ca ceea ce se intampla in realitate e diferit. Insa cand le simti sensul cuvintele astea exprima o senina acceptare.
    Ceea ce invatam si intelegem trebuie sa ne foloseasca in viata asta, nu dupa. Se stie ca viata ne degradeaza fizic si ajungem inevitabil la moarte, insa totodata se spune ca spiritul nostru ar trebui sa evolueze, si la asta ne-ar ajuta ceea ce invatam din experientele vietii.
    Multumesc de urari! asemenea

    RăspundețiȘtergere

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails