31 decembrie 2010

Ganduri de sfarsit de an..

Nu-mi plac sfarsiturile de nici un fel...de altfel nici nu cred in ideea de sfarsit..cred doar in transformare. Anul 2010 se va transforma in 2011..noi ne vom transforma sper, in mai buni..mai intelepti..mai toleranti..mai puternici.

Nu-mi plac bilanturile de sfarsit de an, nici planurile marete pentru anul ce-o sa vina. Degeaba ne umflam in pene cu realizarile..degeaba ne simtim frustrati pentru ce nu am reusit...important e daca am invatat ceva din experientele ce ni le-a oferit viata..si daca transformarea noastra interioara e in sens pozitiv. Nu-mi plac planurile amanuntite si mai ales nu-mi place rigiditatea.. pentru ca stiu ca oricum nu vor fi respectate..iar daca te cramponezi de ce ti-ai propus..risti sa pierzi din vedere noile date ce apar...pierzi obiectivitatea momentului si spontaneitatea. Poate cineva imi va spune ca pentru a construi o casa ai nevoie de un plan amanuntit...eu as spune ca pentru a construi in viata ai nevoie doar de o baza..o directie..un sens..imaginatie..materie..minte..  suflet si conditii prielnice.

Cred ca la fiecare trecere dintre ani mi-am formulat niste dorinte..multe chiar le-am reportat din anii precedenti :). Revelionul acesta ..o sa incerc sa-mi alung orice dorinta imi va da tarcoale..orice speranta, si imi voi indrepta gandurile cu recunostinta catre oamenii dragi pe care viata mi i-a scos in cale..care m-au ajutat din tot sufletul si mi-au transmis ganduri bune atunci cand am avut nevoie...si ma consider o norocoasa in sensul  acesta. Si ii multumesc acelui cineva..care..acolo sus..ma iubeste..mi-a daruit copii frumosi si sanatosi...si mi-a tinut familia aproape.

Va imbratisez si pe voi..dragii mei prieteni virtuali..si fie ca trecerea dintre ani sa va gaseasca voiosi si plini de ganduri bune. La multi ani fericiti!

14 comentarii:

  1. La multi ani!
    Sa fie liniste in sufletul tau si inocenta, ca numai ea poate imbratisa iubirea
    si sanatate tie si celor dragi, copilasilor!

    RăspundețiȘtergere
  2. La multi ani!
    Un an super pentru tine si cei dragi tie, cu sanatate si lucruri frumoase!
    Si buburuzele si flacaul sa va aduca doar bucurii!

    RăspundețiȘtergere
  3. Sper ca 2011 să nu îţi mai lase posibilitatea de a replanifica dorinţe.
    La mulţi ani!

    RăspundețiȘtergere
  4. La Mulţi Ani!
    Îţi doresc Un 2011 Minunat! Să fii sănătoasă şi fericită alături de cei dragi şi nu planurile, dar toate visele să se împlinească :)

    RăspundețiȘtergere
  5. @tetris..un an bun si pentru Copilu'! Sa ne "revedem" cu bine!

    RăspundețiȘtergere
  6. @Catalin..sa le lase numai pe acelea care le pot duce :)..

    RăspundețiȘtergere
  7. @Rontz..ai prins tare bine ideea :)Un an frumos si pentru tine!

    RăspundețiȘtergere
  8. Un An Nou cat mai frumos,cu sanatate si impliniri pentru tine si dragii tai dragi...te imbratisez cu multa caldura...la multi ani !

    RăspundețiȘtergere
  9. Un Nou An frumos! Împlinirea-i cu folos!

    RăspundețiȘtergere
  10. Draga @pandhora...un an nou minunat iti doresc si tie!

    RăspundețiȘtergere
  11. Fly, să-ţi fie Noul An zbor pe aripile BUCURIEI! :)

    Pup şi îmbrăţişez cu mare drag!

    RăspundețiȘtergere

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails